Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış duvar sözınlığı 10 cm, iç duvar lafınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. örek panelleri beyninde 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu bağırsakin kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve neva izolasyonu betonarme binalara nazaran henüz fazladır.

Karmod prefabrik evleri size en yaklaşan satış ofislerimizin bahçesinde arazi meydan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bili alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Küçük asya yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun haricinde Türkiye genelinde nispeten münteşir kullanıma mevla Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde bile görmeniz olası olabilmektedir.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında meraklı ekiplere ehil olmasına özen edin.

Burada bir prefabrik lüp imalatını ve prefabrik lüp ve çelik evin müesses halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonrasında yerında mütehassıs satış temsilcilerimiz sizinle derinliğine prefabrik evi karşı toplantı yapacaklardır. Ve istemiş başüstüneğunuz prefabrik lüp detaylarını sayfaştuktan sonra resmi mukavelename ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonrasında imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonrasında sizin istediğiniz tarihte itme edilecektir.

Prefabrik dar satın yok etmek oranlı maliyetten dakika tasarrufuna denli birbir hayli yararı sağlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşmanıza imkân tanılamar.

Aynı aşamada yine aynı programın kullanmaıyla çelik habbe tam yapı eminğini sağlayıcı statik hesaplamalar aklı başında şekilde tamamlanmaktadır. Tam düşkün eminği kucakin çelik nesil modeline özel cazibe tesisat projesi yine bu aşamada hazırlanmaktadır. Aynı şekilde sıhhi ve atılmış ab donanım projeleri de modele özel düşüncemla ortaya konulmaktadır.

Prefabrik evler, yangın güvenliği ve yalıtım konusunda faik standartlarda inşa edilir. Evler çoğunlukla yangına dayanıklı malzemelerle düz yazı edilir ve gerekli izolasyonu sağlamak muhtevain özel malzemeler kullanılır.

Hazır layihamlarımız bulunmakla müşterek alıcı isteğine gereğince tasavvur kuruluşlmakta yahut bizim tasarımlarımzda istenilen değişiklikler yapabiliyoruz.

Eş özellikleri beyninde dış çmertebe ve keskin mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Hatta ısı, çav ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu dokumaların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme bünyelara bakılırsa oldukça az olmasıdır. Gelişen ve mütebeddil piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri az çok arttığından bu evlere yönelim henüz çok artmıştır.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, şimendifer yahut kargo uçakları ile bünyelmaktadır.Ortalama 7m ahşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik yapı malzemesi kırmızıır.Ortalama toplam tartı 7-9 ton beyninde değişir.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok daha sağlıklı mimarilardır çünkü lüp her örekında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim sözınlığında izolasyon bulunmaktadır. Seda konusunda ise betonarme örgülarla aynı adetlabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik evlere olan ilginin bir özge sebebi bile üretim şiddetıdır. Prefabrik evler, kökleşik evlerden prefabrik ev fiyatları çok henüz hızlı kurma edilir ve bu da yeni bir eve oldukça çabuk kalkmak isteyen insanlara seslenme eder.

Siz bile munis fiyata birinci sınıf bir prefabrik eve mevla sürdürmek isterseniz, tesislerimizde birinci sınıf malzemeler kullanılarak ve standartlara şayeste olarak üretilen prefabrik evinize en orantılı fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page